KAKO PREŽIVJETI TOKSIČNE ČLANOVE OBITELJI

Original price was: 18,90 €.Current price is: 17,90 €.

PREUZMI PDF

Postoji li u vašoj obitelji toksična osoba? Jeste li prekinuli veze s njom ili to namjeravate? Prekid veza s roditeljem, bratom ili sestrom ili drugim članovima obitelji može biti bolan i može pobuditi osjećaje krivnje i nesigurnosti. No odluka da okončate takav nezdravi odnos može neusporedivo poboljšati vaše blagostanje i život. Ovaj će vam vodič na suosjećajan način pomoći da prigrlite svoj izbor uz osjećaj ponosa, opravdanosti i vjere u samog sebe.

Knjiga Kako preživjeti toksične članove obitelji pruža moćne alate za uspostavu granica, nošenje s osudom i prevladavanje sumnje u samog sebe nakon prekida veze s toksičnim članom obitelji. U njoj ćete pronaći strategije oslobađanja od osjećaja srama i stigme, odbacivanja negativnih emocija i postavljanja svojih potreba na prvo mjesto. A najvažnije je to da ćete razviti vještine koje će vam pomoći da se više oslanjate na sebe, ojačate samopouzdanje i brigu o sebi stavite na prvo mjesto. Možete se osloboditi od toksičnih članova obitelji. Ova će vas knjiga voditi na tom putu.

 

“Jedinstven, realan pogled na to što točno znači odvojiti se od toksičnih članova obitelji…

Ova vam knjiga daje dopuštenje da osjećate ono što do sada niste smjeli osjećati niti izreći na glas.“

—Jack Canfield, koautor serijala Pileća juha za dušu®

 

 

Dr. sc. SHERRIE CAMPBELL licencirana je psihologinja čija je specijalnost pružanje pomoći zdravim ljudima da prekinu veze s toksičnim osobama u svojoj okolini. Priznata je stručnjakinja za otuđenje od obitelji diljem Sjedinjenih Američkih Država.