ŽIVOT BEZ MIGRENE

16,59 

Ako patite od migrene, onda znate da lijekovi nisu dovoljni i da ne donose konačno rješenje. Također, znate da se idući napad može dogoditi bilo kada, zbog čega se osjećate tjeskobno i nesigurno. Nažalost, unatoč golemim dostignućima u medicini još uvijek ne postoji pravi lijek za migrenske glavobolje. No, ako se pridržavate preporučene prehrane i promijenite životne navike, možete u velikoj mjeri smanjiti ili posve eliminirati simptome.

U ovom priručniku Josh Turknett, i sam migrenozni pacijent, nudi inovativan nutricionistički pristup u liječenju migrene koji se temelji na dijeti predaka, tj. neprerađenoj hrani bogatoj hranjivim tvarima. Turknett je dokazao da je takvom prehranom migrenu moguće držati pod kontrolom, štoviše, da ju je moguće posve eliminirati iz naših života. Na stranicama ove knjige pronaći ćete 21-dnevni plan s obrocima i receptima koji će vam olakšati prijelazno razdoblje i povesti vas na put izlječenja.

„Dijeta predaka i promjena životnih navika ključne su u liječenju migrene… Ako imate migrene, molim vas pročitajte ovu knjigu.“ – Paul Jaminet, dr. sc., autor knjige Perfect Health Diet

 Josh Turknett, dr. med., istaknuti je neurolog koji se bavi kliničkim istraživanjima migrene, moždanog udara, Alzheimera i Parkinsove bolesti. Vodi neurološku ordinaciju u Atlanti.